training 'Transactionele Analyse'


uitgangspunten Transactionele Analyse

Geloof in de eigen verantwoordelijkheid en in het zelfsturend vermogen van mensen zijn de uitgangspunten vanuit de Transactionele Analyse (TA). TA biedt een praktische, heldere theorie die voor iedereen te begrijpen is. Het is een unieke theorie over de persoonlijkheid van mensen, hun gedrag, communicatie en verandering die in de training praktisch toepasbaar wordt gemaakt: je gaat dus ook lekker veel zelf aan de slag!

TA is een effectief instrument voor organisatieontwikkeling, leidinggevenden, begeleiders, training, coaching (op de werkvloer), persoonlijke groei en het creëren van een gezond werkklimaat dat autonomie, openheid en verbinding tussen mensen bevordert. Dit leidt tot vitale en flexibele mensen en organisaties.


persoonlijke aanpak en doelgericht maatwerk
Voorafgaand aan de training, zijn je persoonlijke en professionele doelen concreet voor je uitgewerkt, zodat je weet hoe het programma bijdraagt aan het bereiken van je doelen. Tijdens de training staan deze doelen centraal en krijg je die inzichten aangereikt, die jou helpen om daadwerkelijk stappen te zetten in je ontwikkeling. Daarom werk ik met kleine groepen: dan weet ik zeker dat je persoonlijke en professionele doelen voldoende aan bod komen en jij gegarandeerd met inzichten naar huis gaat!


wat bereik je met dit interactieve programma

Je bereikt dat je concrete stappen zet in je persoonlijke en professionele doelen, en met de praktische inzichten van de TA in de dagelijkse praktijk (werk / privé) aan de slag gaat.


ik garandeer je je tevredenheid
Alle deelnemers geven (ook na een half jaar) aan dat de training zinvol is en dat ze de nieuwe inzichten nog steeds in de praktijk toepassen: daarom durf ik je tevredenheid te garanderen!


voor wie

Deze training is zinvol voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en daadwerkelijk stappen wil zetten die bij jou passen. 


prijs:   1985 euro per persoon (exclusief btw)

data:  

  • 21, 22, 23 maart 2019
  • ​10, 11, 12 juli 2019
  • ​28, 29, 30 augustus 2019

opmerking: Passen deze data nu niet in je agenda? Geen probleem: informeer naar het alternatief. Als je het prettig vindt, reserveer ik vrijblijvend een plek voor je op die data die jou wel uitkomen en houd ik rekening met je agenda. Is dit programma ook interessant voor iemand die je kent? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.


Transactionele Analyse is een praktische theorie over gedrag en communicatie die je helpt als je jezelf beter wilt leren kennen, effectiever wilt omgaan en communiceren met anderen of anderen (nog beter) wilt begeleiden, ondersteunen of leiding wilt geven.

Share

by Froukje

inspired movement © 2015  |  All Rights Reserved

Contactgegevens 

Froukje van der Lende    |    T :   00 31 6 48 18 55 80    |    E :    froukje@inspiredmovement.nl 

inspired movement   |   Bilderdijkstraat 44   |   2013EK Haarlem   |   www.inspiredmovement.nl   |  KvK 64989461

inspired movement

06 - 48 18 5580