Contactgegevens 

Froukje van der Lende    |    T :   00 31 6 48 18 55 80    |    E :    froukje@inspiredmovement.nl 

inspired movement   |   Bilderdijkstraat 44   |   2013EK Haarlem   |   www.inspiredmovement.nl   |  KvK 64989461

"Alle klanten hebben aan het eind van ieder programma aangegeven dat hun vragen zijn beantwoord en dat ze nieuwe concrete inzichten hebben gekregen, waarmee ze daadwerkelijk zelf verder kunnen in de dagelijkse praktijk.""

06 - 48 18 5580 

persoonlijke aanpak van

inspired movement

doelgerichte aanpak met gegarandeerd resultaat

Vooraf werk ik je doelen voor je uit, zodat je weet hoe de aanpak bijdraagt aan het bereiken van jouw doelen. Lekker praktisch en transparant.​ Je doelen staan centraal en ik ondersteun je met gegarandeerd nieuwe inzichten, die jou daadwerkelijk helpen om echt stappen te zetten in je dagelijkse praktijk. De nieuwe inzichten kun je later zelf eenvoudig oproepen, zodat we ook gelijk aan de borging werken. Bovendien houd ik rekening met inzichten vanuit breinleren, neuropsychologie en duurzame gedragsverandering.


​persoonlijk maatwerk naar volle tevredenheid

Het programma wordt uniek op je doelen afgestemd, echt persoonlijk maatwerk dus. Aan het eind van het traject nemen we je doelen er weer bij om te toetsen of je tevreden bent en de verandering daadwerkelijk in de praktijk aanwezig is. Tot nu toe hebben al mijn klanten hier positief op gereageerd. Ze hebben allemaal nieuwe inzichten gekregen waarmee ze daadwerkelijk zelf stappen hebben gezet: dan weet je zeker dat het bij je past en in de praktijk is geborgd.


zinvolle inzichten ook na een half jaar nog steeds toegepast in de dagelijkse praktijk

Na een half jaar bel ik je om te horen of je de nieuwe inzichten nog steeds toepast in de dagelijkse praktijk. Voor mij is dit ook feedback om te weten of ik destijds het juiste maatwerk programma heb opgesteld. Gelukkig worden de nieuwe inzichten tot nu toe nog steeds gebruik en geven de deelnemers aan dat ze het nog steeds zinvol vinden!


Ben je ook nieuwsgierig geworden en wil je vrijblijvend meer informatie? Wil je net als anderen, dat ik met je meedenk, zodat jij weet op welke wijze jij het beste je doelen kan bereiken? Bel me op 06 - 48 18 5580 en ik denk met veel plezier met je mee!

Met inspirerende groet!
​FroukjeReactie over borging van een deelnemer naar aanleiding van een training: 

"via deze weg wil ik je nog even bedanken voor de training persoonlijke effectiviteit van afgelopen lente/zomer. Door je krachtige oefeningen ben ik tot waardevolle inzichten gekomen en heb ik inmiddels ook al de eerste stappen richting verandering gezet en ankers gelegd :) Dankjewel en ik blijf er mee aan de slag:)" 


by Froukje

Share

inspired movement © 2015  |  All Rights Reserved