doelgerichte aanpak met gegarandeerd resultaat


Vooraf werk ik je doelen voor je uit, zodat je weet hoe de aanpak bijdraagt aan het bereiken van jouw doelen. Lekker praktisch en transparant.​ Je doelen staan centraal en ik ondersteun je met gegarandeerd nieuwe inzichten, die jou daadwerkelijk helpen om echt stappen te zetten in je dagelijkse praktijk. De nieuwe inzichten kun je later zelf eenvoudig oproepen, zodat we ook gelijk aan de borging werken. Bovendien houd ik rekening met inzichten vanuit breinleren, neuropsychologie en duurzame gedragsverandering.


​persoonlijk maatwerk naar volle tevredenheid

Het programma wordt uniek op je doelen afgestemd, echt persoonlijk maatwerk dus. Aan het eind van het traject nemen we je doelen er weer bij om je tevredenheid te toetsen. Tot nu toe reageren al mijn klanten hier positief op. Ze hebben allemaal nieuwe inzichten gekregen waarmee ze daadwerkelijk zelf stappen hebben gezet: dan weet je zeker dat het bij je past en in de praktijk is geborgd.


zinvolle inzichten ook na een half jaar nog steeds toegepast in de dagelijkse praktijk

Na een half jaar bel ik je om te horen of je de nieuwe inzichten nog steeds toepast in de dagelijkse praktijk. Voor mij is dit ook feedback om te weten of ik destijds het juiste maatwerk programma heb opgesteld. Gelukkig worden de nieuwe inzichten tot nu toe nog steeds gebruik en geven de deelnemers aan dat ze het nog steeds zinvol vinden!


borging in de praktijk

In de aanpak nemen we gelijk de borging in de praktijk mee. De reactie over borging van een deelnemer een half jaar na de training: 


"via deze weg wil ik je bedanken voor de training persoonlijke effectiviteit van het afgelopen voorjaar. Door je krachtige oefeningen ben ik tot waardevolle inzichten gekomen en heb ik inmiddels ook al de eerste stappen richting verandering gezet en ankers gelegd :) 

Dankjewel en ik blijf er mee aan de slag:)" 


Contactgegevens 

Froukje van der Lende    |    T :   00 31 6 48 18 55 80    |    E :    froukje@inspiredmovement.nl 

inspired movement   |   Bilderdijkstraat 44   |   2013EK Haarlem   |   www.inspiredmovement.nl   |  KvK 64989461

06 - 48 18 5580 


inspired movement

inspired movement © 2015 - 2023  |  All Rights Reserved

by Froukje

Share

"Mijn klanten geven aan het eind van mijn persoonlijke aanpak aan dat hun vragen zijn beantwoord en dat ze nieuwe concrete inzichten hebben gekregen, waarmee ze daadwerkelijk zelf verder kunnen in de dagelijkse praktijk.


En mocht er dan toch nog een vraag zijn, dan mogen ze gewoon bellen.

Dat zit in de nazorg!""