06 - 48 18 5580 


by Froukje

inspired movement

NLP training 


met deze training krijg je praktische inzichten in:

o Jezelf en communicatie in privé en zakelijke context

o Het effectief kunnen communiceren met anderen
o Het beïnvloeden van stemmingen, gedachten en gedrag
o Het optimaal inzetten van je talenten en die van anderen
o Het optimaal motiveren van anderen bij hun persoonlijke ontwikkeling


persoonlijke aanpak en doelgericht maatwerk
Voorafgaand aan de training, zijn je persoonlijke en professionele doelen concreet voor je uitgewerkt, zodat je weet hoe het programma bijdraagt aan het bereiken van je doelen. Tijdens de training staan deze doelen centraal en krijg je die inzichten aangereikt, die jou helpen om daadwerkelijk stappen te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarom werk ik met kleine groepen: dan weet ik zeker dat je doelen voldoende aan bod komen en jij gegarandeerd met inzichten naar huis gaat!


wat bereik je met dit interactieve programma

Je bereikt dat je concrete stappen zet in je persoonlijke en professionele doelen, zodat je meer vanuit je persoonlijke kracht en leiderschap handelt en effectiever communiceert in de dagelijkse praktijk (werk / privé).


ik garandeer je je tevredenheid
Alle deelnemers geven (ook na een half jaar) aan dat de training zinvol is en ze de nieuwe inzichten nog steeds gebruiken: daarom durf ik je tevredenheid te garanderen!


voor wie

Deze training is zinvol voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en daadwerkelijk stappen wil zetten die bij jou passen. 


prijs:   1.685 euro per persoon (exclusief btw)

data:  

  • ​27, 28 februari en 1 maart 2019
  • ​10, 11, 12 juli 2019

 

opmerking: Passen deze data nu niet in je agenda? Geen probleem: informeer naar het alternatief. Als je het prettig vindt, reserveer ik vrijblijvend een plek voor je op die data die jou wel uitkomen en houd ik rekening met je agenda. Is dit programma ook interessant voor iemand die je kent? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!

NLP is een methodiek die je helpt bij communicatieverbetering en succesvol communiceren, trainen, coachen en begeleiden van en samenwerken met mensen.

Contactgegevens 

Froukje van der Lende    |    T :   00 31 6 48 18 55 80    |    E :    froukje@inspiredmovement.nl 

inspired movement   |   Bilderdijkstraat 44   |   2013EK Haarlem   |   www.inspiredmovement.nl   |  KvK 64989461

Share

inspired movement © 2015  |  All Rights Reserved