Share

Contactgegevens 

Froukje van der Lende    |    T :   00 31 6 48 18 55 80    |    E :    froukje@inspiredmovement.nl 

inspired movement   |   Bilderdijkstraat 44   |   2013EK Haarlem   |   www.inspiredmovement.nl   |  KvK 64989461


inspired movement

06 - 48 18 5580 

NLP training 


met deze training krijg je praktische inzichten in:

o Jezelf en communicatie in privé en zakelijke context

o Het effectief kunnen communiceren met anderen
o Het beïnvloeden van stemmingen, gedachten en gedrag
o Het optimaal inzetten van je talenten en die van anderen
o Het optimaal motiveren van anderen bij hun persoonlijke ontwikkeling


persoonlijke aanpak en doelgericht maatwerk
Voorafgaand aan de training, zijn je persoonlijke en professionele doelen concreet voor je uitgewerkt, zodat je weet hoe het programma bijdraagt aan het bereiken van je doelen. Tijdens de training staan deze doelen centraal en krijg je die inzichten aangereikt, die jou helpen om daadwerkelijk stappen te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarom werk ik met kleine groepen: dan weet ik zeker dat je doelen voldoende aan bod komen en jij gegarandeerd met inzichten naar huis gaat!


wat bereik je met dit interactieve programma

Je bereikt dat je concrete stappen zet in je persoonlijke en professionele doelen, zodat je meer vanuit je persoonlijke kracht en leiderschap handelt en effectiever communiceert in de dagelijkse praktijk (werk / privé).


ik garandeer je je tevredenheid
Alle deelnemers geven (ook na een half jaar) aan dat de training zinvol is en ze de nieuwe inzichten nog steeds gebruiken: daarom durf ik je tevredenheid te garanderen!


voor wie

Deze training is zinvol voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en daadwerkelijk stappen wil zetten die bij jou passen. 


​opmerking
Deze training wordt op maat gemaakt en regelmatig gegeven aan groepen leidinggevenden, management teams of directieleden, medewerkers / professionals, zelfsturende teams of Agile teams.


NLP is een methodiek die je helpt bij communicatieverbetering en succesvol communiceren, trainen, coachen en begeleiden van en samenwerken met mensen.

inspired movement © 2015 - 2023  |  All Rights Reserved

by Froukje