inspired movement © 2015  |  All Rights Reserved

Share

Contactgegevens 

Froukje van der Lende    |    T :   00 31 6 48 18 55 80    |    E :    froukje@inspiredmovement.nl 

inspired movement   |   Bilderdijkstraat 44   |   2013EK Haarlem   |   www.inspiredmovement.nl   |  KvK 64989461

"Ik geloof dat mensen die vanuit hun kracht handelen en hun potentieel benutten, meer energie, plezier en rust hebben en bovendien succesvoller zijn.​


Daarom help ik individuen, teams en organisaties hun prestaties te verbeteren en meer leiderschap te nemen."

06 - 48 18 5580 

  inspiratie

inspired movement

Froukje: "Ik heb passie voor mensen inspireren en in beweging brengen."

trainer, coach en adviseur

Ik ben Froukje en help individuen, teams en organisaties om zich verder te ontwikkelen en hun potentieel nog meer te benutten.


Vroeger deed ik dit vanuit inkoop professionalisering, nu als trainer, coach en adviseur. Inmiddels heb ik vele teams begeleid, trainingen gegeven, verandertrajecten geleid en mooie mensen gecoacht. Ik heb geleerd hoe je succesvol mensen meekrijgt, hoe je eigenaarschap en leiderschap kunt ontwikkelen en hoe groot het effect is van effectief communiceren en samenwerken. Met de kennis die ik nu heb, weet ik dat ik het vroeger ook niet altijd even handig heb gedaan. Dat tezamen met mijn achtergrond, de vele studies die ik heb gevolgd en mijn NLP-trainerschap, maakt dat ik hier anderen nu graag in help.


Vaak krijg ik terug dat ik enthousiast, energiek, nieuwsgierig, authentiek, puur, persoonlijk en onbevooroordeeld ben. Dat is nogal gek om over mezelf te zeggen. Toch geloof ik dat als het oprecht en echt is, en het uit je hart komt, je de ander veel beter kunt helpen. Dat is hoe ik het nu doe en ook ik leer nog iedere dag.

by Froukje