inspired movement © 2015  |  All Rights Reserved

Share

Contactgegevens 

Froukje van der Lende    |    T :   00 31 6 48 18 55 80    |    E :    froukje@inspiredmovement.nl 

inspired movement   |   Bilderdijkstraat 44   |   2013EK Haarlem   |   www.inspiredmovement.nl   |  KvK 64989461

met coaching gegarandeerd concrete stappen zetten in de praktijk


doelgerichte en persoonlijke maatwerk coaching in 5 sessies

Wil je meer inzicht in jezelf, jezelf verder ontwikkelen en daadwerkelijk stappen zetten die bij jou passen? Dan past deze doelgerichte en persoonlijke maatwerk coaching bij jou.


je bereikt dat je gegarandeerd concreet stappen zet in jouw dagelijkse praktijk

Ik werk vooraf je doelen concreet voor je uit en deze staan centraal in de coaching. In 5 sessies (2 uur per sessie) bereik je dat je in al je persoonlijke doelen stappen hebt gezet. Dit is wat ik tot nu toe van alle oud deelnemers heb teruggekregen. Alle oud deelnemers zijn daarom super tevreden, omdat ze ook na afloop van de coaching de nieuwe inzichten in de praktijk blijven toepassen. Wil je het op een andere manier? Dat is ook prima, zolang jij je doelen maar bereikt.​ 


voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen
In deze persoonlijke maatwerk coaching is iedereen welkom die zich verder wil ontwikkelen!


deelnemers na afloop over de coaching

"Ik ben een betere vader geworden, socialer en krijg nu mijn team, collega's en leidinggevende op mijn werk makkelijker mee. Ik communiceer beter, zit lekkerder in mijn vel en krijg dingen eenvoudiger gedaan."

"Ik ben trots op mezelf en op de enorme stappen die ik heb gezet, ik zit nu weer lekker in mijn vel. Werk en privé gaan me veel makkelijker af, ik kan meer genieten en ervaar minder druk."

"Toen ik kwam voelde ik mezelf een '5'. Nu weet en voel ik dat ik er mag zijn, dat ik het waard ben en ik vind het leven en mezelf weer een fijn."

"Ik weet nu wat ik echt wil en ga stappen zetten om dat te bereiken: concreet en haalbaar."

"Ik geef dit traject een dikke 8."

"Ik haal op een meer ontspannen manier veel meer uit mijn team. Bovendien krijg ik terug dat ik een fijnere leidinggevende ben geworden. Gaaf!""Wil je meer inzicht in jezelf en jezelf verder ontwikkelen? Dan past deze doelgerichte en persoonlijke maatwerk coaching bij jou."​

by Froukje

coaching met 

inspired movement

06 - 48 18 5580